Nisse is een klein dorp in Zeeland met ongeveer 600 inwoners in de gemeente Borsele en is één van de zeventien plaatsen in Zeeland die een bescherm stads of dorpsgezicht hebben. Het prachtige oude centrum van het dorp bestaat uit een voormalig kasteelterrein. Tegenover het Dorpshuis staat de grote Gotische kerk, deze stamt uit de vijftiende eeuw terwijl de karakteristieke kerktoren van Nisse een eeuw ouder is. 

Activiteiten en wandelroutes in Nisse

Bekijk de site van de Dorpsraad Nisse - https://www.nisse-info.nl/bezoekers/

Fietstocht(en)

In onze omgeving kun je schitterend fietsen. Je komt over slingerende dijken en door waterrijke natuurgebieden, over nieuw aangelegde fietspaden maar ook over onverharde landweggetjes.

Ga zelf op pad aan de hand van de Fiestknooppuntenkaart (FIKS) of volg één van de uitgezette fietsroutes. Laat u hier inspireren!

Attracties & bezienswaardigheden in de omgeving

Combineer uw uitje of feestje met één van de attracties of bezienswaardigheden in de buurt. Er is voor elk wat wils. Zowel voor lange als korte bezoekjes.
Klik hier voor meer informatie.

Kaasboerderij

Aan de rand van Nisse is in een authentieke boerderij is een kaasboerderij gevestigd. De koeien van deze boerderij lopen op de grond van Natuurmonumenten. Van de melk wordt kaas, boter en ijs gemaakt. Deze producten zijn allemaal te verkrijgen in de winkel bij de boerderij

TukTuk

Ga samen met je familie, vrienden of collega’s lekker samen toeren langs de mooiste Zeeuwse plekjes op Zuid Beveland. Je hebt gegarandeerd een onvergetelijke dag. Verzamel bij het Dorpshuis en sluit af met een gezellige BBQ. Klik hier voor meer informatie.

Overnachten B&B

Ben je op zoek naar locatie om te overnachten dan heb je in onze omgeving diverse mogelijkheden:

https://landschapsparkborsele.nl/slaepe-in-bossele/

Trekkermuseum en Stoomtrein

In Nisse staat het trekkermuseum van de Oldtimer Trekkers en Motorenclub Midden Zeeland. In het museum staan trekkers tentoongesteld van voor 1960 die gedeeltelijk of geheel zijn gerestaureerd. De stoomtrein die tussen Goes en Borsele rijdt stopt bij dit museum.